Advertisement

CAN YAMAN MEETS THE ADVERTISING PROJECT. WE WILL PARTICIPATE IN INTERNATIONAL INVITATIONS AND

CAN YAMAN MEETS THE ADVERTISING PROJECT. WE WILL PARTICIPATE IN INTERNATIONAL INVITATIONS AND CAN YAMAN, REKLAM PROJESİ GÖRÜŞTÜ. YURTDIŞI DAVETİ VE ORGANİZASYONLARA KATILACAK.

CAN YAMAN ŞÖHRETİ VE DİZİLERİ DÜNYADA POPÜLER OLARAK ÇOĞALIYOR. CAN YAMAN, ŞÖHRET ARTTIKÇA, YURTDIŞINDA BAZI ÜLKELERDEN REKLAM TEKLİFİ VE SONSORLUK TEKLİFLERİ GELİYOR.

CAN YAMAN, İSRAİL DE TÜRK DİZİLERİ TANITIMI VE GÖSTERİMİNİ YAPAN KİŞİLERLE BULUŞTU. İSTANBULDA AKŞAM YEMEĞİ YEDİ. İSTANBUL DA TEKNE TURU YAPTI. STRESDEN UZAKDA BİR GECE GEÇİRDİ.
CAN YAMAN, GECEDE HEM SOHBET ETTİ. AYNI ZAMANDA İŞ GÖRÜŞMESİ VE PROJE TEKLİFLERİNİDE KONUŞTU. AYNI TEKNEDE, TÜRK DİZİSİ " İSTANBULLU GELİN " PROJESİNİ İSRAİLE GÖTÜREN VE TELEVİZYONLARDA YAYINLATAN ORGANİZATÖRDE VARDI.

CAN YAMAN, İSRAİL TATİLİ GEZİSİ İÇİN İKNA EDİLMESİ VE İSRAİLDE BAZI DAVETLER İÇİN İKNA EDİLMEYE ÇALIŞILDIĞI DÜŞÜNÜLÜYOR.
CAN YAMAN, GECEDE HEM EĞLENDİ. HEM DURUMUNU SOSYAL MEDYA HESABINDAN SEVENLERİ İLE PAYLAŞTI.
İSTANBUL'UN GÜZELLİKLERİNİ VE MANZARASINI KENDİ SOSYAL MEDYA HESABINDANDA PAYLAŞTI.
CAN YAMAN İSRAİL' HAYRANLARINA NASIL BİR SÜRPRİZ. HANGİ REKLAM FİLMİ SPONSORLUĞUNA EVET DİYECEK.? İLERLEYEN GÜNLERDE GÖRECEĞİZ.
*Youtube, subtitle feature is active in our videos.
** Language settings help video :
You can change the "language settings" from the "settings" option in the bottom right corner of the video you are watching.
1- "Settings", 2- "Subtitles", 3- "Auto Translate" - Enable by finding your own language.


İçerik Açıklamaları:

*İlgili içerik metni telif hakkı kapmasında Magazin Kelebek'e adına aittir.
**İlgili resim ve objeler, telif hakkı içermeyen, sosyal medya hesaplarından, genel kullanıma açık ve telifsiz basın materyallerinden seçilerek kullanılmıştır.
***Videomuz da kullanılan müzikler Youtube, "Müzik Kitaplığı" üzerinden seçilmiş içerikler ve içeriklerden oluşmaktadır. İlgili müzik ve içerikler tarafımızdan ekibimizce gerçekleştirilmiştir.
****Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.


Lütfen önerilerinizi, istekleriniz, düşüncelerinizi, youtube kanalımız ile ilgili her şey hakkında bizlere mail gönderebilirsiniz. Her konu hakkında, bizlerle çekinmeden iletişime geçebilirsiniz. (Please send us your suggestions, requests, thoughts, everything about our youtube channel. You can contact us without hesitation on any subject.)
MAİL ADRES : Magazinkelebekhelp@gmail.com

CAN YAMAN, REKLAM YILDIZI OLACAK,
CAN YAMAN REKLAM PROJESİ,
CAN YAMAN İSRAİLLİ FİRMA İLE ANLAŞTI,
CAN YAMAN İSRAİL' E GİDECEK, ERKENCİ KUŞ, DOĞUM GÜNÜ, DOLUNAY, CAN VE DEMET ÖZDEMİR, CAN YAMAN AÇIKLAMASI, CAN YAMAN İSTAİN TATİLİ, CAN YAMAN İSTANBUL GEZİSİ, CAN YAMAN İSTANBUL TEKNE TURU, CAN YAMAN EĞLENCE MEKANI, CAN YAMAN AKŞAM YEMEĞİ

magazin haberleri,akşam magazin,magazin kelebek,magazin,magazin kulisi,gündem,2019 magazin,aşk,ünlülerin burçları,turkish serials,CAN YAMAN WILL BE THE ADVERTISING STAR,CAN YAMAN ADVERTISING PROJECT,CAN YAMAN AGREED WITH ISRAELIAN COMPANY,CAN YAMAN WILL GO TO ISRAEL,EARLY BIRD,BIRTHDAY,DOLUNAY,CAN AND DEMET ÖZDEMİR,CAN YAMAN EXPLANATION,CAN YAMAN ISTAIN HOLIDAY,CAN YAMAN ISTANBUL TRIP,CAN YAMAN ISTANBUL BOAT TOUR,CAN YAMAN FUN PLACE,CAN YAMAN EVENING DINNER,

Post a Comment

0 Comments