Advertisement

Savaşçı 79. Bölüm

Savaşçı 79. Bölüm Savaşçı son bölüm kesintisiz HD izle!

Savaşçı 79. Bölüm yayında hemen izle!

Savaşçı’da gerilim yükseliyor!

Markus tarafından, kızı Ayça’nın hayatıyla tehdit edilen Kutalmış Paşa, Ayça’ya ulaşmaya çalışırken, Markus’un adamı olarak ortaya çıkan Velid, Ayça’yı öldürmek için beklediği fırsatı yakalar. Ayça için zaman gittikçe daralırken, Markus’un büyük bir oyun peşinde olduğunu anlayan Albay İbrahim Kopuz, Velid’i durdurmayı başarabilecek midir?



Markus’a yaptıklarının bedelini ödetmeye kararlı olan Kopuz Albay, karargahı alarma geçirirken, hazırladığı planla Kılıç Timi’ni hemen harekete geçirir. Kılıç Timi, çeşitli aşamalardan oluşan operasyonu sırasıyla gerçekleştirirken, Markus’un her defasında bir adım önde olması kafaları daha da karşıtırır. Bunun üzerine Kopuz Albay’ın karargahta başlattığı inceleme, herkesin büyük şok yaşamasına sebep olacaktır.

Savaşçı:
FOX Resmi Web Sitesi:

Savaşçı’ya abone olmak için:

FOX Resmi Facebook Hesabı:
FOX Resmi Twitter Hesabı:
FOX Resmi Instagram Hesabı:


Özel Kuvvetler Komutanlığı’na, kamuoyunda bilinen adıyla “Bordo Bereliler”e mensup bir timin destansı hikayesini anlatan Savaşçı, bir dönem Bordo Bereliler’in seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz (Murat Serezli) ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un (Berk Oktay) hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır. Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.
Çünkü onlar için “Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!”
Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer ve Bahadır Vatanoğlu’nun yer aldığı dizi “Savaşçı”, Pazar 20.00’de FOX’ta!

YAPIM: LİMON FİLM
YAPIMCI: HAYRİ ASLAN
YÖNETMEN: DOĞAN ÜMİT KARACA
SENARYO: SÜLEYMAN ÇOBANOĞLU

Oyuncular:
Yüzbaşı Kağan Bozok: Berk Oktay
Albay Halil İbrahim Kopuz: Murat Serezli
Yüzbaşı Haydar Bozkurt: Sarp Levendoğlu
Başçavuş Bayram Bayat: Burç Kümbetlioğlu
Astsubay Üstçavuş Emre Durmuş: Uğur Biçer
Astsubay Üstçavuş Galip Aygün: Bahadır Vatanoğlu

#FOX #FOXplay #savaşçı

Daha fazla video için abone olun:


Bizi sosyal medyadan takip edin:

Savaşçı Facebook Hesabı:
Savaşçı Resmi Twitter Hesabı:
Savaşçı Resmi Instagram Hesabı:

fox,program,izle,dizi izle,hd,bölüm,tanıtım,fragman,foxturkiye,savaşçı,berk oktay,yüzbaşı kağan bozok,fırat albayram,üsteğmen serdar türkmen,burç kümbetlioğlu,başçavuş bayram bayat,sarp levendoğlu,yüzbaşı hayfar bozkurt,bahadır vatanoğlu,astsubay galip aygün,doğan bayraktar,üstçavuş selçuk yenilmez,onur özaydın,kubilay ketenci,murat serezli,albay halil ibrahim kopuz,ercüment fidan,tepegöz zülküf keskin,son bölüm,son bölüm izle,79.. Bölüm,

Post a Comment

0 Comments